ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο υπουργείο Υποδομών

Δημοσίευση 13 Μαρτίου 2012, 08:25 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συγκέντρωση των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο υπουργείο Υποδομών
Facebook Twitter Whatsapp
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εκχώρησης της διαχείρισης των απορριμμάτων σε ιδιώτες πραγματοποιεί την Τρίτη στις 3 το μεσημέρι η ΠΟΕ - ΟΤΑ έξω από το υπουργείο Υποδομών, όπου θα συνεδριάσει για το ζήτημα το διοικητικό συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ.  
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εκχώρησης της διαχείρισης των απορριμμάτων σε ιδιώτες πραγματοποιεί την Τρίτη στις 3 το μεσημέρι η ΠΟΕ - ΟΤΑ έξω από το υπουργείο Υποδομών, όπου θα συνεδριάσει για το ζήτημα το διοικητικό συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ.   Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ - ΟΤΑ κάνει λόγο για μεθοδεύσεις του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, να εκχωρήσει τη διαχείριση των απορριμμάτων σε ιδιώτες και μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα.  

Στο πλαίσιο αυτό,
καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να παρευρεθούν έξω από το αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και να διατρανώσουν την αντίθεση τους «στο σχέδιο εκχώρησης της διαχείρισης των απορριμμάτων στους ιδιώτες μεγαλοεργολάβους».


Με πληροφορίες από skai.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr