ΕΛΛΑΔΑ

Καμπάνια για τη στήριξη και προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο Ναύπλιο

Δημοσίευση 14 Μαρτίου 2012, 16:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Καμπάνια για τη στήριξη και προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο Ναύπλιο
Facebook Twitter Whatsapp
Καμπάνια για τη στήριξη των τοπικών προϊόντων της περιοχής κι εν γένει των ελληνικών προϊόντων, ανακοίνωσε ο Δήμος Άργους- Μυκηνών για να βοηθηθεί η εθνική οικονομία προς όφελος της πατρίδας.  
Καμπάνια για τη στήριξη των τοπικών προϊόντων της περιοχής κι εν γένει των ελληνικών προϊόντων, ανακοίνωσε ο Δήμος Άργους- Μυκηνών για να βοηθηθεί η εθνική οικονομία προς όφελος της πατρίδας.   Ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, ανέφερε πως πρέπει ο κόσμος να προτιμά τα ελληνικά προϊόντα, «γιατί στηρίζει την ελληνική οικονομία και όταν η ελληνική οικονομία είναι υγιής, τότε δεν έχουμε φαινόμενα ανεργίας, λουκέτων και δυσάρεστων οικονομικών συνεπειών».   

Δήλωσε πως δεν αισθάνεται καλά όταν βλέπει την κοινωνία σε αυτόν το μαρασμό και πρόσθεσε ότι «εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας συμφέρον, ξεκινώντας από τις δικές μας μικρές κοινωνίες, από το χωριό. Θα προτιμάμε το μπακάλικο και το μανάβικο του χωριού. Μετά θα κατέβουμε στην πόλη και τα χρήματα θα μένουν στο δήμο μας. Δεν θα φεύγουμε εκτός, διότι εδώ βρίσκουν δουλειά τα παιδιά μας. Αυτή είναι η συνείδηση που πρέπει να αποκτήσουμε, κάποτε».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr