ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για τις απάτες στο ΙΚΑ- Εντοπίστηκαν σε αποθήκη 8 τόνοι γύψου!

Δημοσίευση 16 Μαρτίου 2012, 07:52 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νέα στοιχεία για τις απάτες στο ΙΚΑ- Εντοπίστηκαν σε αποθήκη 8 τόνοι γύψου!
Facebook Twitter Whatsapp
Αποκαλυπτικά στοιχεία για το μεγάλο φαγοπότι που έχει στηθεί σε υποκαταστήματα του ΙΚΑ με τις προμήθειες έρχονται στην δημοσιότητα, με τις απάτες κατά του Δημοσίου να μην έχουν τελειωμό.
Αποκαλυπτικά στοιχεία για το μεγάλο φαγοπότι που έχει στηθεί σε υποκαταστήματα του ΙΚΑ με τις προμήθειες έρχονται στην δημοσιότητα, με τις απάτες κατά του Δημοσίου να μην έχουν τελειωμό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Έθνος, σε αποθήκη του ΙΚΑ στην Πλατεία Θεάτρου βρέθηκαν πρωτοφανείς ποσότητες υγειονομικού υλικού που κάθε άλλο παρά αναγκαίες είναι. Για παράδειγμα, στην συγκεκριμένη αποθήκη οι ελεγκτές ανακάλυψαν 8 τόνους γύψου, μια ποσότητα που αρκεί για να βάλει στο γύψο με μιας όλους τους ασφαλισμένους του Ιδρύματος σε όλη την χώρα!

Το όργιο σπατάλης με τα λεφτά των ασφαλισμένων του ΙΚΑ, που ξεδιπλώνεται καθημερινά με νέες αποκαλύψεις, δείχνει ότι οι επιτήδειοι είχαν απλώσει τα πλοκάμια τους παντού και έκλεβαν χωρίς κανέναν έλεγχο. 

Μόνο στη συγκεκριμένη αποθήκη βρέθηκαν τέτοιες ποσότητες από γύψο, βαμβάκι, τανάλιες, οινόπνευμα και... ελαφρόπετρα, που θα μπορούσαν άνετα να καλύψουν τις ανάγκες όλων των ασφαλισμένων για πολλά χρόνια.

Ειδικότερα, στην αποθήκη αυτή βρέθηκαν: 
  • 6.5 τόνοι βαμβάκι,
  • 2.5 εκατομμύρια πίεστρα γλώσσας 
  • 6.000 τανάλιες για τα δόντια. 
  • 1 τόνος ελαφρόπετρα
  • 40.000 κολποσκόπια
  • 2.000 κουτιά ρητίνες για δόντια.
Την ίδια στιγμή που υπάρχουν τόσες αδιάθετες ποσότητες, όμως, το ΙΚΑ προβαίνει σε νέες παραγγελίες με υπερκοστολογήσεις που φτάνουν το 1.000%! Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες μέρες πριν λήξει η σύμβαση μίας εταιρείας με το Ταμείο, φαίνεται πως δόθηκαν επιθέματα αξίας 60.000 ευρώ.

Στη συγκεκριμένα υπόθεση με το γύψο των 8 τόνων και τα υπόλοιπα υλικά φαίνεται πως εμπλέκονται γιατροί, υπάλληλοι του ΙΚΑ αλλά και προμηθευτές, και αφορούν το διάστημα 2005-2010.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr