ΕΛΛΑΔΑ

«Επιστρατεύουν» και την Αστυνομία για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση 17 Μαρτίου 2012, 10:18 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Επιστρατεύουν» και την Αστυνομία για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ
Facebook Twitter Whatsapp

Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις της χώρας υπό το φόβο επεισοδίων εν όψει των αυριανών εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις της χώρας υπό το φόβο επεισοδίων εν όψει των αυριανών εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Την τελευταία εβδομάδα εντείνονται οι φήμες ότι απογοητευμένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα δημιουργήσουν επεισόδια την Κυριακή, με στόχο να παρεμπιδίσουν την εκλογική διαδικασία. Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα τοπικά αστυνομικά τμήματα της περιφέρειας βρίσκονται σε εγρήγορση αναμένοντας εντολές για τυχόν επέμβαση σε επεισόδια. Εξάλλου, ενισχυμένη θα είναι η παρουσία αστυνομικών στα εκλογικά κέντρα της χώρας που θα «επιβλέπουν» διακριτικά την διαδικασία.

Η ανησυχία επιτείνεται όμως, καθώς οι έντονες διαμαρτυρίες των απογοητευμένων από το χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και αγανακτισμένων πολιτών που δεν ανήκουν σε κομματικές παρατάξεις, μπορεί να δυναμιτίσουν γενικευμένα επεισόδια. Ήδη, στα Τρίκαλα οι πολίτες «επικήρυξαν» τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της περιοχής τους θυροκολλώντας αφίσες, όπου αναφέρουν ότι οι πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ στην πόλη τους είναι ανεπιθύμητοι και δεν πρόκειται να προσέλθουν στις κάλπες για χάρη του κ. Βενιζέλου.

Έτσι, αστυνομικοί φυλάσσουν από σήμερα τους χώρους όπου στήνονται κάλπες, ενώ συνεργεία των δήμων μαζεύουν από συγκεκριμένες οδούς κοντά σε εκλογικά κέντρα τους κάδους απορριμμάτων. Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr