ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Σαβάλια Ηλείας με τροχαίο

Δημοσίευση 17 Μαρτίου 2012, 21:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τραγωδία στα Σαβάλια Ηλείας με τροχαίο
Facebook Twitter Whatsapp
Αρκετές ώρες μετά τη στιγμή που συνέβη το δυστύχημα βρέθηκε νεκρός ο ηλικιωμένος οδηγός αυτοκινήτου στην Ε.Ο. πατρών - Πύργου στο ύψος των Σαβαλίων. Δίπλα του όλες αυτές τις ώρες βρισκόταν σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγός του.   
Αρκετές ώρες μετά τη στιγμή που συνέβη το δυστύχημα βρέθηκε νεκρός ο ηλικιωμένος οδηγός αυτοκινήτου στην Ε.Ο. πατρών - Πύργου στο ύψος των Σαβαλίων. Δίπλα του όλες αυτές τις ώρες βρισκόταν σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγός του.    Το αυτοκίνητο είχε εκτραπεί της πορείας του, είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και είχε πέσει στο πρανές του δρόμου αφού πρώτα προσέκρουσε σε δέντρα. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προσπάθεια απεγκλωβισμού του νεκρού και της τραυματισμένης.    

Μια μέρα μετά βρέθηκε νεκρός ο 76χρονος οδηγός αυτοκινήτου, που εξετράπη της πορείας του προσέκρουσε σε δέντρο και κατέληξε στο πρανές του δρόμου. Δίπλα του όλες αυτές τις ώρες η σύζυγός του ζούσε ένα μαρτύριο, μη μπορώντας να αντιδράσει και να κινηθεί να ζητήσει βοήθεια.   

Το ζευγάρι είχε πέσει σε ένα σημείο με το αυτοκίνητο που καλυπτόταν από τη φυσική βλάστηση και δεν μπορούσε κανείς απο το δρόμο να τους δει. Ένας περαστικός με μηχανάκι είδε τον "ουρανό" του αυτοκινήτου και σταμάτησε. Μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει κάλεσε σε βοήθεια.


πηγή: ilialive.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr