ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη για το Ελληνικό

Δημοσίευση 20 Μαρτίου 2012, 17:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη για το Ελληνικό
Facebook Twitter Whatsapp

Να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για την «Αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού» ζητεί από τους βουλευτές η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού. Το σχέδιο νόμου θα συζητηθεί αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη στην Ολομέλεια της Βουλής.

Να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για την «Αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού» ζητεί από τους βουλευτές η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού. Το σχέδιο νόμου θα συζητηθεί αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη στην Ολομέλεια της Βουλής. Η Επιτροπή με ανοιχτή επιστολή καλεί όλους τους βουλευτές να μην το ψηφίσουν διότι προωθεί την εκποίηση δημόσιας περιουσίας σε ιδιωτικά συμφέροντα. Οπως καταγγέλλουν, με τη δόμηση περίπου 3.720.000 τετραγωνικών μέτρων και τις εμπορικές, επιχειρηματικές και οικιστικές χρήσεις που προβλέπονται, η περιοχή του πρώην αεροδρομίου και της παραλίας του Αγίου Κοσμά θα μετατραπεί σε νέο πολεοδομικό κέντρο και θα επιφέρει σημαντικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Η Επιτροπή Αγώνα καλεί τους πολίτες σε εκδήλωση διαμαρτυρίας, την Πέμπτη 22 Μαρτίου, στις 6 μ.μ., στον χώρο του Αγνώστου Στρατιώτη.


πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr