ΕΛΛΑΔΑ

Παρίστανε την δικηγόρο τράπεζας σε χρεωμένους πολίτες και πήρε... 3 εκατ. ευρώ!

Δημοσίευση 21 Μαρτίου 2012, 13:04 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παρίστανε την δικηγόρο τράπεζας σε χρεωμένους πολίτες και πήρε... 3 εκατ. ευρώ!
Facebook Twitter Whatsapp

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια 39χρονη, η οποία από τις αρχές του 2008 έως σήμερα έχει εξαπατήσει δεκάδες πολίτες αποσπώντας τους ποσό που υπερβαίνει τα 3.000.000 ευρώ. Σε βάρος της 39χρονης, που συνελήφθη στη περιοχή του Χαϊδαρίου, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Κορίνθου για απάτη.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια 39χρονη, η οποία από τις αρχές του 2008 έως σήμερα έχει εξαπατήσει δεκάδες πολίτες αποσπώντας τους ποσό που υπερβαίνει τα 3.000.000 ευρώ. Σε βάρος της 39χρονης, που συνελήφθη στη περιοχή του Χαϊδαρίου, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Κορίνθου για απάτη. Η 39χρονη προσέγγιζε τα υποψήφια θύματά της παρουσιαζόμενη, ψευδώς, ως δικηγόρος τράπεζας, υπεύθυνη για τη διεξαγωγή πλειστηριασμών, κατασχέσεων ακινήτων και οχημάτων και τα έπειθε ότι μπορεί να μεσολαβήσει, ώστε αυτά να κατακυρωθούν στο όνομά τους σε μελλοντικούς πλειστηριασμούς, αντί χαμηλών τιμημάτων. Για την δήθεν μεσολάβησή της ζητούσε και αποσπούσε από τα θύματά της διάφορα χρηματικά ποσά.

Τον Ιούλιο του 2008 η συγκεκριμένη γυναίκα συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης για παρόμοια εγκλήματα και σε βάρος της είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της προσωρινής κράτησης. Μετά την αποφυλάκισή της τον Απρίλιο του 2009 και την τροποποίηση των περιοριστικών όρων, εξακολούθησε με την ίδια μεθοδολογία να εξαπατά πολίτες.

Σε βάρος της εκκρεμεί η διερεύνηση παρόμοιων υποθέσεων, για τις οποίες διενεργείται κύρια ανάκριση από ανακριτές του Πρωτοδικείου Αθηνών. Σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr