ΕΛΛΑΔΑ

Aπαλλαγείτε από την ψαλίδα

Δημοσίευση 9 Μαΐου 2012, 13:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Aπαλλαγείτε από την ψαλίδα
Facebook Twitter Whatsapp
Οι γυναίκες φροντίζουν ιδιαίτερα τα μαλλιά τους και αυτό που τις ενοχλεί είναι να έχουν ψαλίδα. Κάποιες μάλιστα, τις ανοίγουν, καταστρέφοντας την τρίχα τους. Πώς λοιπόν θα καταφέρετε να περιορίσετε τα ποσοστά της; Ακολουθήστε τις οδηγίες και θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα.   
Οι γυναίκες φροντίζουν ιδιαίτερα τα μαλλιά τους και αυτό που τις ενοχλεί είναι να έχουν ψαλίδα. Κάποιες μάλιστα, τις ανοίγουν, καταστρέφοντας την τρίχα τους. Πώς λοιπόν θα καταφέρετε να περιορίσετε τα ποσοστά της; Ακολουθήστε τις οδηγίες και θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα.    Αρχικά κάθε φορά μετά το λούσιμο, να βάζετε κρέμα μαλλιών για να γίνεται η τρίχα πιο λεία. Να αποφεύγετε το καθημερινό στέγνωμα των μαλλιών με πιστολάκι και να μην προτιμάτε συνέχεια να ισιώνετε τα μαλλιά σας με ψαλίδια.   

Πρέπει να κουρεύετε αρκετά συχνά τις άκρες των μαλλιών σας. Κάθε δύο μήνες, όπως αναφέρουν οι ειδικοί, είναι ένα αρκετά καλό διάστημα για να απομακρύνονται οι κατεστραμμένες άκρες των μαλλιών σας.   

Πάντως, αν σκοπεύετε να κάνετε πιστολάκι, πρέπει από πριν να βάζετε είτε κρέμα ισιώματος είτε προστατευτικό για τις άκρες. Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα σαμπουάν και κρέμες μαλλιών.   

Μπορείτε να προτιμάτε κουρέματα για τα οποία δεν απαιτείται η συχνή χρήση σεσουάρ. Πρέπει να χτενίζετε τα μαλλιά σας με βούρτσες που έχουν φυσική τρίχα για να μην τα καταστρέφετε αλλά και να μην τα κάνετε να ηλεκτρίζουν.   

Να θυμάστε ότι δεν πρέπει να κολλάτε το πιστολάκι στα μαλλιά σας όταν τα στεγνώνετε. Πρέπει να σταματήσετε να κάνετε πιστολάκι σε στεγνά μαλλιά και να τα προστατεύετε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις