ΕΛΛΑΔΑ

Ακόμη πέντε ιερόδουλες εντοπίστηκαν θετικές στον ιό του Aids

Δημοσίευση 10 Μαΐου 2012, 12:20 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ακόμη πέντε ιερόδουλες εντοπίστηκαν θετικές στον ιό του Aids
Facebook Twitter Whatsapp
Αυξάνεται ο αριθμός των ιερόδουλων οι οποίες βρέθηκαν θετικές στον ιό του Aids. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία πρόκειται για συνολικά 31 εκδιδόμενες. Από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής έχουν συνολικά προσαχθεί 22 ιερόδουλες (αλλοδαπές και ημεδαπές) κατά τους τελευταίους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ.  
Αυξάνεται ο αριθμός των ιερόδουλων οι οποίες βρέθηκαν θετικές στον ιό του Aids. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία πρόκειται για συνολικά 31 εκδιδόμενες. Από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής έχουν συνολικά προσαχθεί 22 ιερόδουλες (αλλοδαπές και ημεδαπές) κατά τους τελευταίους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ.   Πέντε εξ αυτών όμως διαπιστώθηκε ότι είναι φορείς του ΑΙDS.  Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις Ελληνίδες και δύο αλλοδαπές οι οποίες όπως προέκυψε από τους υγειονομικούς ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ, είναι HIV οροθετικές.

Ήδη, σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, σχηματίζεται δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.

Υπενθυμίζεται ότι οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ στα εξής τηλέφωνα: τηλεφωνική γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222 - Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ: 210 52 12 054.
 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr