ΕΛΛΑΔΑ

Περίεργη υπόθεση απαγωγής παιδιού στον Πύργο

Δημοσίευση 10 Μαΐου 2012, 12:08 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Περίεργη υπόθεση απαγωγής παιδιού στον Πύργο
Facebook Twitter Whatsapp
Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Πύργου η περίεργη απόπειρα απαγωγής ενός παιδιού μόλις δυο χρόνων, στη μέση του δρόμου και μπροστά στα μάτια της εμβρόντητης μητέρας του!
Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Πύργου η περίεργη απόπειρα απαγωγής ενός παιδιού μόλις δυο χρόνων, στη μέση του δρόμου και μπροστά στα μάτια της εμβρόντητης μητέρας του! Η ζώνη ασφαλείας με την οποία ήταν δεμένο το παιδί στο καρότσι του δυσκόλεψε τους επίδοξους απαγωγείς που αναγκάστηκαν να ματαιώσουν τα σχέδιά τους! 

Η τρομοκρατημένη μητέρα έβαλε τις φωνές βλέποντας δύο γυμνασμένους άνδρες να πέφτουν πάνω της και ο ένας να προσπαθεί να της κλείσει το στόμα, ενώ ο άλλος προσπαθούσε να λύσει το παιδί από το καρότσι! Ταυτόχρονα, άρχισαν να φωνάζουν και οι γείτονες που βγήκαν στα μπαλκόνια, με αποτέλεσμα οι δράστες να πανικοβληθούν και να χωθούν σε ένα αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ένα τρίτος συνεργός τους με το οποίο εξαφανίστηκαν.

Όταν έφτασε η Αστυνομία, οι επίδοξοι απαγωγείς είχαν χαθεί και, παρά τις έρευνες, το παλιό μπορντό Opel στο οποίο επέβαιναν δεν εντοπίστηκε. Ωστόσο, οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται. Μητέρα και παιδί επέστρεψαν ασφαλείς στο σπίτι τους, ωστόσο η ζωή τους δεν θα είναι πια ήρεμη μετά από ένα τόσο απίστευτο περιστατικό που βίωσαν.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις