ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση τροφίμων για τους άπορους στο γήπεδο της Τούμπας

Δημοσίευση 10 Μαΐου 2012, 12:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συγκέντρωση τροφίμων για τους άπορους στο γήπεδο της Τούμπας
Facebook Twitter Whatsapp

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται από το πρωί έξω από το γήπεδο της Τούμπας όπου η διοίκηση του ΑΣ του ΠΑΟΚ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 86 χρόνων "ζωής" του ΠΑΟΚ, αποφάσισε να προσφέρει βοήθεια σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και άτομα που χρειάζονται υλική και ηθική συμπαράσταση.

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται από το πρωί έξω από το γήπεδο της Τούμπας όπου η διοίκηση του ΑΣ του ΠΑΟΚ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 86 χρόνων "ζωής" του ΠΑΟΚ, αποφάσισε να προσφέρει βοήθεια σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και άτομα που χρειάζονται υλική και ηθική συμπαράσταση. Αυτή την ώρα, ξεφορτώνονται τρόφιμα μεγάλης διάρκειας.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εκτιμώντας λοιπόν το κοινωνικό έργο της εκκλησίας συναποφάσισε με τις Ιερές Μητροπόλεις Νεάπολης- Σταυρούπολης και Θεσσαλονίκης να συγκεντρώσει τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν.

Ετσι ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αξιοποιώντας την δυναμική του ονόματός του απευθύνθηκε σε εταιρείες της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων και οι οποίες ανταποκρίθηκαν θετικά στη συγκεκριμένη πρόσκληση. 

Για τη συγκέντρωση των τροφίμων έχει επιλεγεί η αυριανή μέρα στο γήπεδο Τούμπας πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟ.

πηγή: seleo.gr 

 

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις