ΕΛΛΑΔΑ

Ρίχνουν τις τιμές τους καφέ, μπαρ και εστιατόρια κάθε Τρίτη στην Αθήνα

Δημοσίευση 14 Μαΐου 2012, 14:40 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ρίχνουν τις τιμές τους καφέ, μπαρ και εστιατόρια κάθε Τρίτη στην Αθήνα
Facebook Twitter Whatsapp
Από αύριο και κάθε Τρίτη έως τις 5 Ιουνίου τα εστιατόρια του κέντρου θα προσφέρουν μενού αξίας 10 ευρώ ενώ τα καφέ θα προσφέρουν καφέ με δύο ευρώ και τα μπαρ με πέντε ευρώ. Η πρωτοβουλία «Βγαίνουμε Αθήνα» ανήκει στον Δήμο Αθηναίων με σκοπό να κρατηθεί το ιστορικό και το εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας. 
Από αύριο και κάθε Τρίτη έως τις 5 Ιουνίου τα εστιατόρια του κέντρου θα προσφέρουν μενού αξίας 10 ευρώ ενώ τα καφέ θα προσφέρουν καφέ με δύο ευρώ και τα μπαρ με πέντε ευρώ. Η πρωτοβουλία «Βγαίνουμε Αθήνα» ανήκει στον Δήμο Αθηναίων με σκοπό να κρατηθεί το ιστορικό και το εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.  Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές, ενώ η δράση θα πλαισιώνεται από συναυλίες που θα πραγματοποιούνται σε κεντρικά σημεία της πόλης, κάθε Τρίτη στις 6 το απόγευμα.

Όπως τονίζεται, από την επιτυχία της δράσης θα κριθεί και εάν συνεχισθεί μετά τις τέσσερις πρώτες εβδομάδες.

Για όποιον ενδιαφέρεται, πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 210-5277558 και 210-5277570 και στην ιστοσελίδα www.cityofathens.gr.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr