ΕΛΛΑΔΑ

Οχιά σε τσάντα μαθήτριας δημοτικού

Δημοσίευση 15 Μαΐου 2012, 11:57 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Οχιά σε τσάντα μαθήτριας δημοτικού
Facebook Twitter Whatsapp
Οι φωνές μιας 9χρονης μαθήτριας μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας της Γ΄ τάξης του Δημοτικού σχολείου στην Άνω Βαλαώρα Ευρυτανίας, έκανε δασκάλους και συμμαθητές να τρέξουν κοντά της. Όμως, όλοι «πάγωσαν» όταν αντίκρισαν ένα φίδι να κινείται μέσα στην σχολική τσάντα της!
Οι φωνές μιας 9χρονης μαθήτριας μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας της Γ΄ τάξης του Δημοτικού σχολείου στην Άνω Βαλαώρα Ευρυτανίας, έκανε δασκάλους και συμμαθητές να τρέξουν κοντά της. Όμως, όλοι «πάγωσαν» όταν αντίκρισαν ένα φίδι να κινείται μέσα στην σχολική τσάντα της! Το κοριτσάκι στάθηκε απίστευτα τυχερό, καθώς έβγαλε από την τσάντα τα βιβλία και τα τετράδιά της, αλλά η οχιά που ήταν κουλουριασμένη κάτω από την κασετίνα της δεν ενοχλήθηκε για να την δαγκώσει! Ένας δάσκαλος φρόντισε να σκοτώσει το δηλητηριώδες ερπετό, πριν επιτεθεί σε κάποιον από τους μαθητές που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι τη σκηνή.

Η ανήλικη μαθήτρια φαίνεται πως μετέφερε από το προηγούμενο βράδυ την οχιά χωρίς να το υποπτεύεται! Πιθανότατα το φίδι είχε τρυπώσει μέσα στο σπίτι της χωρίς να το αντιληφθούν οι γονείς της και είχε καταφύγει στην τσάντα που η μικρή είχε ακουμπήσει δίπλα στο κρεβάτι της.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις