ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Δημοσίευση 16 Μαΐου 2012, 12:15 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
Facebook Twitter Whatsapp
Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Πέμπτη με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους έντονες βροχές και καταιγίδες και την πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά όπου η μέγιστη τιμή της δε θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς κελσίου.
Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Πέμπτη με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους έντονες βροχές και καταιγίδες και την πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά όπου η μέγιστη τιμή της δε θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς κελσίου. Συγκεκριμένα :  

Την Πέμπτη:

Εντονες βροχές και καταιγίδες προβλέπονται αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την ήπειρο, βαθμιαία στην υπόλοιπη δυτική Ελλάδα, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά-Εύβοια, το βορειοδυτικό Αιγαίο και τη νύχτα στο υπόλοιπο βόρειο Αιγαίο, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.  

Την Παρασκευή:

Κατά τόπους έντονα φαινόμενα προβλέπονται στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική στερεά-Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.  
Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις