ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοδικείο Πειραιά: Καμία διακοπή ρεύματος στους δημότες Κορυδαλλού μέχρι τις 10 Οκτωβρίου

Δημοσίευση 16 Μαΐου 2012, 18:02 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πρωτοδικείο Πειραιά: Καμία διακοπή ρεύματος στους δημότες Κορυδαλλού μέχρι τις 10 Οκτωβρίου
Facebook Twitter Whatsapp
Το πρωτοδικείο Πειραιά αποφάσισε, σήμερα, να εκδικαστεί τελικά, στις 10 Οκτωβρίου, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει κάτοικοι και η δημοτική αρχή, κατά της ΔΕΗ, γεγονός που σημαίνει ότι μέχρι εκέινη την ημερομηνία δεν θα διακοπεί το ρεύμα σε δημότες που δεν έχουν πληρώσει το τέλος ακινήτων.
Το πρωτοδικείο Πειραιά αποφάσισε, σήμερα, να εκδικαστεί τελικά, στις 10 Οκτωβρίου, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει κάτοικοι και η δημοτική αρχή, κατά της ΔΕΗ, γεγονός που σημαίνει ότι μέχρι εκέινη την ημερομηνία δεν θα διακοπεί το ρεύμα σε δημότες που δεν έχουν πληρώσει το τέλος ακινήτων. Οι δημότες Κορυδαλλού που δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι ανέρχονται 1.165.

Το αιτιολογικό της απόφασης ήταν ότι δεν έχει καθαρογραφεί ακόμα, η σχετική απόφαση για το θέμα, του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Yπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο, με την πρώτη του απόφαση στις 16 Φεβρουαρίου, είχε απαγορεύσει στη ΔΕΗ να προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος κατά των συγκεκριμένων ατόμων, έως τη σημερινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει η δημοτική αρχή και οι πολίτες κατά της ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις