ΕΛΛΑΔΑ

Απολογήθηκε ο Μπέος

Δημοσίευση 16 Μαΐου 2012, 18:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Απολογήθηκε ο Μπέος
Facebook Twitter Whatsapp
Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος απολογήθηκε για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απάτη που απήγγειλε σε βάρος του ο ανακριτής βασιζόμενος σε νέο υλικό που προέκυψε από συνομιλίες που έχουν καταγραφεί.
Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος απολογήθηκε για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απάτη που απήγγειλε σε βάρος του ο ανακριτής βασιζόμενος σε νέο υλικό που προέκυψε από συνομιλίες που έχουν καταγραφεί. Ο κ. Μπέος, που είναι προσωρινά κρατούμενος ως ένας από τους πρωταγωνιστές στην υπόθεση των «στημένων αγώνων», φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία, επικαλούμενος δυο έγγραφα προς τον ΟΠΑΠ αλλά και τις συμβάσεις με τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου που αποδεικνύουν, όπως ισχυρίζεται, ότι υπήρχε απαγόρευση στους ίδιους και τις οικογένειές τους να παίζουν στοίχημα με απειλή μάλιστα καταγγελίας της σύμβασης.

Ο ΟΠΑΠ δεν έχει δηλώσει ακόμα παράσταση Πολιτικής Αγωγής, στο πλαίσιο της ανάκρισης, ενώ από τον ανακριτή αναμένεται να περάσουν σχεδόν όλοι οι κατηγορούμενοι ώστε να δώσουν συμπληρωματική απολογία για το νέο αδίκημα που απήγγειλε ο ανακριτής με τελευταίο τον προφυλακισμένο Μάκη Ψωμιάδη.

Η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στον επόμενο μήνα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις