ΕΛΛΑΔΑ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα;

Δημοσίευση 17 Μαΐου 2012, 16:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα;
Facebook Twitter Whatsapp
Τα μαύρα στίγματα σας χαλάνε τη διάθεση; Δεν υπάρχει κανένας λόγος αφού υπάρχει όχι ένας αλλά πολλοί τρόποι να τα εξαφανίσετε και να έχετε πάντα λαμπερό, λείο και αψεγάδιαστο δέρμα!  
Τα μαύρα στίγματα σας χαλάνε τη διάθεση; Δεν υπάρχει κανένας λόγος αφού υπάρχει όχι ένας αλλά πολλοί τρόποι να τα εξαφανίσετε και να έχετε πάντα λαμπερό, λείο και αψεγάδιαστο δέρμα!   Απολέπιση και καθαρισμός είναι το παν και εδώ, αφού είναι η τέλεια βάση για να δείτε το δέρμα σας να λάμπει. Επειδή η απολέπιση είναι η αρχή για να δείτε το δέρμα σας να λάμπει, με ένα απαλό απολεπιστικό σκραμπ ξεχάστε τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχισε σκουπίστε ταμποναριστά το πρόσωπου με καθαρή πετσέτα.   

Τοποθετήστε μια ζεστή κομπρέσα στο πρόσωπό σας για περίπου 10-15 λεπτά για να μαλακώσετε τους μαύρους πόρους και να είναι πολύ πιο εύκολο να τους εξαφανίσετε στη συνέχεια.  

Τυλίξτε τα δάχτυλά σας (το κάθε δάχτυλο) με βαμβάκι και πιέστε απαλά με τα δάχτυλα, για να μην προκαλέσετε καμία μόλυνση στην ήδη προβληματική περιοχή. Πιέστε τους μαύρους πόρους και από τις δύο μεριές με τα δάχτυλα προς τα κάτω για να αποφύγετε τη μόλυνση και είστε έτοιμες!  

Αν δεν έχετε όρεξη να κάθεσαι να «σπάτε» τα μαύρα στίγματα, τότε με λίγο μελάκι γίνεται η «δουλειά»εύκολα και ανώδυνα! Ζεστάνετε λίγο μέλι και απλώστε το ευλαβικά πάνω στις προβληματικές περιοχές. Ξεπλύνετε έπειτα από 10-15 λεπτά. Τα μαύρα στίγματα σταδιακά θα υποχωρήσουν και το δέρμα θα λάμψει και πάλι!  

Χυμός λεμονιού, αλάτι και τα άλλα: εναλλακτικά αναμείξτε αλάτι με χυμό λεμονιού και τρίψτε με αυτό το πρόσωπό σας και θα δείτε τα μαύρα στίγματα να γίνονται καπνός! Ακόμη οι ντομάτες είναι με το μέρος σας αφού εξαφανίζουν και τα μαύρα στίγματα! Κόψτε μια ντομάτα σε διάφορα σχήματα έτσι ώστε να μπορούν να καλύψουν τη μύτη ή άλλα σημεία του προσώπου και πλύντε το με ζεστό νερό. Σκουπίστε το καλά και τοποθετήστε τις φέτες με τις ντομάτες στα σημεία που έχετε μαύρα στίγματα και άφηστε τες να δράσουν για 15 λεπτά. Όταν περάσουν τα 15 λεπτά ξεπλύνετε με ζεστό νερό και θα δείτε τεράστια διαφορά!  

ΠΗΓΗ: womenonly.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις