ΕΛΛΑΔΑ

«Άρωμα» Ελλάδας και στους δρόμους της Ουάσιγκτον

Δημοσίευση 18 Μαΐου 2012, 16:18 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Άρωμα» Ελλάδας και στους δρόμους της Ουάσιγκτον
Facebook Twitter Whatsapp
Γιγαντοαφίσα που προβάλλει την Ελλάδα ως φιλόξενο τουριστικό προορισμό τοποθετήθηκε σε κεντρικό δρόμο της Ουάσιγκτον με πρωτοβουλία και δαπάνη μιας ομάδας ομογενών της αμερικανικής πρωτεύουσας.
Γιγαντοαφίσα που προβάλλει την Ελλάδα ως φιλόξενο τουριστικό προορισμό τοποθετήθηκε σε κεντρικό δρόμο της Ουάσιγκτον με πρωτοβουλία και δαπάνη μιας ομάδας ομογενών της αμερικανικής πρωτεύουσας. Η ομάδα συγκέντρωσε τα χρήματα που χρειάζονταν για το πρόγραμμα αυτό από ιδιωτικές συνεισφορές με στόχο να στείλει σε Αμερικανούς συμπολίτες της το μήνυμα πως η Ελλάδα ακόμα και στις δύσκολες αυτές μέρες παραμένει εξαιρετικά ελκυστική και προσφέρει στους επισκέπτες της θαυμάσιες εμπειρίες.   

Η γιγαντοαφίσα στήθηκε στον Έβδομο Δρόμο, έναν από τους πιο πολυσύχναστους της Ουάσιγκτον, ακριβώς στην μέση της 16 οικοδομικών τετραγώνων διαδρομής που αρχίζει από το Καπιτώλιο και καταλήγει στον Λευκό Οίκο.

Το κτίριο στο οποίο τοποθετήθηκε βρίσκεται δίπλα από την είσοδο στην κινεζική γειτονιά της πρωτεύουσας, που μέρα-  νύχτα κατακλύζεται από κόσμο. 


Mε πληροφορίες από τον skai.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις