ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστή την Κυριακή η οδός Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη λόγω έργων

Δημοσίευση 18 Μαΐου 2012, 16:56 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κλειστή την Κυριακή η οδός Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη λόγω έργων
Facebook Twitter Whatsapp
Απροσπέλαστη θα είναι για τους οδηγούς η οδός Μητροπόλεως την ερχόμενη Κυριακή από τις 6:30 το πρωί μέχρι τις 19:30 εξαιτίας έργων ασφαλτόστρωσης (από Ελ. Βενιζέλου έως Αγ. Σοφίας).
Απροσπέλαστη θα είναι για τους οδηγούς η οδός Μητροπόλεως την ερχόμενη Κυριακή από τις 6:30 το πρωί μέχρι τις 19:30 εξαιτίας έργων ασφαλτόστρωσης (από Ελ. Βενιζέλου έως Αγ. Σοφίας). Εργασίες θα γίνουν ξανά την Κυριακή 27 Μαΐου στην οδό Αγίων Πάντων, από την οδό Μοναστηρίου μέχρι το ύψος της οδού Μαργαροπούλου, με κατεύθυνση προς Λαγκαδά.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Τα λεωφορεία με αριθμό 3, 5, 6 και 33 δε θα στρίβουν στη Μητροπόλεως, αλλά θα συνεχίζουν επί της οδού Βενιζέλου, θα ακολουθούν την Εγνατία και θα κατεβαίνουν από την οδό Εθνικής Αμύνης προς την παραλιακή. Αναλόγως, το λεωφορείο 78 θα διέρχεται από τις οδούς Εγνατία, Εθνικής Αμύνης και παραλιακή, ενώ τα λεωφορεία της γραμμής 12 και 39 θα διέρχονται από τις οδούς Εγνατία, Εθνικής Αμύνης και Νικολάου Γερμανού.

Κατά μήκος των διαδρομών αυτών, θα ισχύουν οι υπάρχουσες στάσεις του ΟΑΣΘ, καθώς και μία προσωρινή, στην οδό Εθνικής Αμύνης, περίπου 30 μέτρα από την είσοδο της Λέσχης Αξιωματικών, σε αντικατάσταση της στάσης «Λευκός Πύργος».    

πηγή: seleo.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις