ΕΛΛΑΔΑ

Αρχίζουν αύριο οι Πανελλαδικές με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Δημοσίευση 20 Μαΐου 2012, 10:02 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αρχίζουν αύριο οι Πανελλαδικές με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας
Facebook Twitter Whatsapp
Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ανοίγει αύριο τη Δευτέρα, 21 Μαΐου, η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Επαγγελματικά Λύκεια Ομάδα Α') θα αρχίσουν μια ημέρα μετά, την Τρίτη 22 Μαΐου. 
Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ανοίγει αύριο τη Δευτέρα, 21 Μαΐου, η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Επαγγελματικά Λύκεια Ομάδα Α') θα αρχίσουν μια ημέρα μετά, την Τρίτη 22 Μαΐου.  Μετά από συνάντηση που είχαν το Σάββατο, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός και η υπουργός Παιδείας διαβεβαίωσαν ότι έχει γίνει η απαραίτητη προετοιμασία και έχουν ληφθεί όλα εκείνα τα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν προκειμένου να εξελιχθούν ομαλά οι εξετάσεις, παρά το γεγονός ότι σε κάποιο μέρος θα συμπέσουν με τις βουλευτικές εκλογές.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr