ΕΛΛΑΔΑ

Εισβολή ενόπλων σε κρατική υπηρεσία στην Κόρινθο

Δημοσίευση 20 Μαΐου 2012, 12:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Εισβολή ενόπλων σε κρατική υπηρεσία στην Κόρινθο
Facebook Twitter Whatsapp
Κύκλωμα νομιμοποίησης λαθρομεταναστών που αναζητούσε γνήσια δημόσια έγγραφα για να τα πλαστογραφήσει «βλέπει» η Αστυνομία πίσω από την περίεργη εισβολή ενόπλων στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κορινθίας στην Κόρινθο, που τελικά ήταν χωρίς… αντίκρισμα για τους δύο αγνώστους δράστες.  
Κύκλωμα νομιμοποίησης λαθρομεταναστών που αναζητούσε γνήσια δημόσια έγγραφα για να τα πλαστογραφήσει «βλέπει» η Αστυνομία πίσω από την περίεργη εισβολή ενόπλων στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κορινθίας στην Κόρινθο, που τελικά ήταν χωρίς… αντίκρισμα για τους δύο αγνώστους δράστες.   Οι κακοποιοί μπήκαν στο κτίριο παριστάνοντας τους υπαλλήλους μεταφορικής εταιρίας και κατάφεραν να φτάσουν στο γραφείο όπου στεγάζεται  το Τμήμα Αδειών Διαμονής χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί! Μπήκαν μέσα και ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων τους τρεις υπαλλήλους που βρίσκονταν εκεί.  

Στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν τα γραφεία αναζητώντας ασυμπλήρωτες κάρτες διαμονής αλλοδαπών στη χώρα, αλλά δεν βρήκαν με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή φοβούμενοι μήπως τους αντιληφθούν οι υπάλληλοι που βρίσκονταν απ’ έξω.

Έτσι, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους που ξεκίνησαν μόλις ειδοποιήθηκε το τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου απέβησαν άκαρπες.


Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr