ΕΛΛΑΔΑ

Με μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 6χρονος στο Βόλο!

Δημοσίευση 23 Μαΐου 2012, 11:05 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Με μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 6χρονος στο Βόλο!
Facebook Twitter Whatsapp
Στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Βόλου συνεχίζει να νοσηλεύεται το 6χρονο αγοράκι, που προσβλήθηκε από μικροβιακή μηνιγγίτιδα.
Στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Βόλου συνεχίζει να νοσηλεύεται το 6χρονο αγοράκι, που προσβλήθηκε από μικροβιακή μηνιγγίτιδα. Το 6χρονο αγοράκι, το οποίο είναι μαθητής του 14ου Νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας Βόλου, εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική, με συμπτώματα έντονου πονόκοιλου και πονοκεφάλου, υψηλού πυρετού και εξανθημάτων. 

Σύμφωνα με το e-volos.gr, η μητέρα του 6χρονου ενημέρωσε άμεσα τη Διεύθυνση του Νηπιαγωγείου, από την οποία ενημερώθηκε η Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Μαγνησίας και εν συνεχεία ο Δήμος Βόλου.

Η αντίδραση του Δήμου ήταν άμεση, με αποτελέσμα την λήψη απόφασης για εργασίες απολύμανσης και καθαρισμού των χώρων. Ενημερώθηκε και η επόπτης Δημόσιας Υγείας του Δήμου, η οποία μετέβη άμεσα στο Νηπιαγωγείο της οδού Θράκης 112 και διενήργησε υγειονομική επιθεώρηση. Τέλος, πάρθηκε η απόφαση το 14ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνία να παραμείνει κλειστό, σήμερα Τετάρτη, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες.Πηγή: e-volos.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις