ΕΛΛΑΔΑ

Ξήλωσαν καλώδια φωτισμού στη Στυλίδα

Δημοσίευση 24 Μαΐου 2012, 12:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ξήλωσαν καλώδια φωτισμού στη Στυλίδα
Facebook Twitter Whatsapp
Στο σκοτάδι βύθισαν ένα μεγάλο μέρος της Στυλίδας οι συμμορίες των «κυνηγών» χαλκού, που λεηλάτησαν τα φρεάτια του δημοτικού φωτισμού και ξήλωσαν αρκετά καλώδια για να αρπάξουν από μέσα τον χαλκό που θα πουλήσουν σε χυτήρια.  
Στο σκοτάδι βύθισαν ένα μεγάλο μέρος της Στυλίδας οι συμμορίες των «κυνηγών» χαλκού, που λεηλάτησαν τα φρεάτια του δημοτικού φωτισμού και ξήλωσαν αρκετά καλώδια για να αρπάξουν από μέσα τον χαλκό που θα πουλήσουν σε χυτήρια.   Ολόκληρη η περιοχή μετά τις κατασκηνώσεις Μπούκαλη στην Παραλία των Ραχών Φθιώτιδας στερήθηκε όχι μόνο τον φωτισμό, αλλά και το… νερό αφού τα συγκεκριμένα καλώδια τροφοδοτούσαν τόσο τις δημοτικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις  όσο και τις γεωτρήσεις του Δήμου!  

Οι αλλεπάλληλες κλοπές καλωδίων χαλκού τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Στυλίδας, που προειδοποιεί τους δημότες ότι αδυνατεί να ανταποκριθεί οικονομικά στην αποκατάσταση των βλαβών και ζητά την βοήθειά τους για την αποτροπή παρόμοιων φαινομένων!

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις