ΕΛΛΑΔΑ

Δεκαήμερο προσφορών στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση 25 Μαΐου 2012, 13:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δεκαήμερο προσφορών στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης
Facebook Twitter Whatsapp
Τη διενέργεια Δεκαημέρου Ανοιξιάτικων Προσφορών στην αγορά της Θεσσαλονίκης, από τις 30 Μαίου έως τις 9 Ιουνίου αποφάσισε στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Τη διενέργεια Δεκαημέρου Ανοιξιάτικων Προσφορών στην αγορά της Θεσσαλονίκης, από τις 30 Μαίου έως τις 9 Ιουνίου αποφάσισε στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Οι καταναλωτές προσκαλούνται να κάνουν τις αγορές τους επωφελούμενοι των χαμηλών τιμών των εμπορευμάτων.

Όπως τονίστηκε στην Γενική Συνέλευση, κατά τη διάρκεια του Δεκαημέρου Ανοιξιάτικων Προσφορών θα επιδιωχθεί να υπάρχουν επιπλέον παροχές για τους καταναλωτές, όπως καλύτερες τιμές parking, παροχές σε χώρους εστίασης, κ.λ.π.

Παράλληλα, ο Εμπορικός Σύλλογος συνεχίζει την υλοποίηση ενός πλάνου δράσεων, με στόχο την ενίσχυση της καταναλωτικής κίνησης και της τουριστικής καταναλωτικής κίνησης.

Όπως, ενδεικτικά, ανέφερε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ.Κωστής Χαντζαρίδης, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με τη συνεισφορά και του Ε.Β.Ε.Θ., επανεκδίδει τον Τουριστικό Χάρτη της πόλης μας, ο οποίος, όπως και πέρυσι θα διανέμεται στους τουρίστες κρουαζιερόπλοιων με την άφιξή τους στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα, στους τουρίστες θα δίνεται η classic AGORA BONUS CARD (πλαστική κάρτα) και λίστα των συμμετεχουσών επιχειρήσεων με τα στοιχεία τους και τις παροχές τους.

Τα παραπάνω θα διανέμονται και σε άλλα σημεία άφιξης τουριστών, (Αεροδρόμιο, Συνέδρια, Ξενοδοχεία, κ.λ.π.).
Παράλληλα, ο κ.Χαντζαρίδης επεσήμανε ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ξεκινάει μια νέα προσπάθεια δίνοντας «μπόνους» στα ταξιδιωτικά πρακτορεία, ώστε να διοργανώνουν μονοήμερες εκδρομές από τη Χαλκιδική και την Πιερία στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ως στόχο να προσελκύσει, στην αγορά της πόλης μας, τουρίστες που κάνουν, διακοπές στις παραπάνω περιοχές.

Οι επισκέπτες θα αποβιβάζονται στο άγαλμα του Βενιζέλου, στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αριστοτέλους, και θα παραμένουν στην αγορά για ορισμένες ώρες.

πηγή: seleo.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις