ΕΛΛΑΔΑ

Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής μαζί με τα ΜΑΤ στα επεισόδια της Πάτρας

Δημοσίευση 25 Μαΐου 2012, 16:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής μαζί με τα ΜΑΤ στα επεισόδια της Πάτρας
Facebook Twitter Whatsapp
Η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της «καρφώνει» υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Πάτρα και αναφέρθηκε στον τοπικό Τύπο ως «αστυνομικός χρυσαυγίτης».
Η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της «καρφώνει» υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Πάτρα και αναφέρθηκε στον τοπικό Τύπο ως «αστυνομικός χρυσαυγίτης». Ταυτοχρόνως, προκαλούνται ερωτήματα για το πώς και γιατί ο εν λόγω χρυσαυγίτης βρίσκεται σε σειρά φωτογραφιών μαζί με τους αστυνομικούς οι οποίοι δεν δείχνουν να ενοχλούνται, αν και κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, συναδελφός τους μοτοσυκλετιστής δέχτηκε επίθεση με καδρόνια. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της ΕΛ.ΑΣ. :

«Το πρόσωπο αυτό ουδεμία σχέση έχει με την Αστυνομία. Όπως προέκυψε, από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, μετέβη στο σημείο, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων για τη στάση της αστυνομίας έναντι των συγκεντρωμένων και εκείνη τη στιγμή πήραν έκταση τα επεισόδια. 

»Οι δυνάμεις που βρισκόντουσαν στο σημείο είχαν μεταφερθεί εκεί από την Ακαρνανία για ενίσχυση των τοπικών αστυνομικών δυνάμεων και το άτομο δεν ήταν γνωστό σε αυτούς, ούτε κατ’ όψη. 

»Όπως διαπιστώθηκε, από τη διενεργούμενη έρευνα, πρόκειται για υποψήφιο Βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα. Για τα επεισόδια διενεργείται προανάκριση, υπό την εποπτεία Εισαγγελέα».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις