ΕΛΛΑΔΑ

Παράνομες οι κλήσεις στο λιμάνι της Πάτρας

Δημοσίευση 27 Μαΐου 2012, 20:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παράνομες οι κλήσεις στο λιμάνι της Πάτρας
Facebook Twitter Whatsapp

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες οδηγών που παρκάρουν στο παλιό λιμάνι της Πάτρας και εισπράττουν... κλήσεις του λιμεναρχείου.

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες οδηγών που παρκάρουν στο παλιό λιμάνι της Πάτρας και εισπράττουν... κλήσεις του λιμεναρχείου. Ξέροντας ότι το τμήμα από Γούναρη έως Αγ. Νικολάου ανήκει στον δήμο, πολλοί οδηγοί κατακλύζουν το χώρο σταθμεύοντας εκεί τα οχήματά τους, αλλά ...πέφτουν από τα σύννεφα όταν τα ροζ χαρτάκια στα παρμπρίζ.

Μάλιστα το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι ένας οδηγός λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με έναν άνδρα του λιμενικού. Οι φωνές τους ακούστηκαν αρκετά μέτρα μακριά και είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο διαπληκτισμός μεταξύ τους στάθηκε αφορμή για να μαζευτεί πολύς κόσμος γύρω τους. Και μετά άρχισαν να πέφτουν «βροχή» οι διαμαρτυρίες και των άλλων οδηγών...!

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, η επίδοση κλήσεων από λιμενικούς είναι παράνομες, από την στιγμή που ο χώρος ανήκει στον Δήμο. Απλά ως συνήθως συμβαίνει στην Ελλάδα δεν έχει φθάσει η σχετική απόφαση στο Λιμεναρχείο. 

πηγή: dete.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις