ΕΛΛΑΔΑ

Σε ετοιμότητα η Κυπριακή αστυνομία για τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Δημοσίευση 17 Μαρτίου 2013, 14:17 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σε ετοιμότητα η Κυπριακή αστυνομία για τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας
Facebook Twitter Whatsapp
Σε έντονη κινητοποίηση είναι οι αστυνομικές αρχές, ενόψει της βούλησης των πολιτών και οργανωμένων συνόλων να διαμαρτυρηθούν έντονα για τα όσα διαμείβονται τα τελευταία 24ωρα.
Σε έντονη κινητοποίηση είναι οι αστυνομικές αρχές, ενόψει της βούλησης των πολιτών και οργανωμένων συνόλων να διαμαρτυρηθούν έντονα για τα όσα διαμείβονται τα τελευταία 24ωρα.

Ανεξάρτητες ομάδες πολιτών άρχισαν να κινητοποιούνται και να οργανώνουν τις δράσεις τους, ενώ έδωσαν το πρώτο δείγμα διαμαρτυρίας τους χθες το βράδυ έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Η Αστυνομία τελεί σε ετοιμότητα από χθες για να διατηρήσει την τάξη ενόψει των αντιδράσεων και τις διαμαρτυρίες πολιτών και οργανωμένων συνόλων στην ψήφιση και εφαρμογή των όρων της συμφωνίας στο Eurogroup.

Σε αυτό το πλαίσιο συντονίζονται οι ενέργειες της Αστυνομίας από το Κέντρο Αντιμετώπισης κρίσεων στο Αρχηγείο, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης. Ανέφερε επίσης ότι θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια τόσο έξω από το Προεδρικό όσο και έξω από τη Βουλή, όπου βρίσκονται δεκάδες μέλη της αστυνομίας ενώ έχει επιστρατευθεί και ο Ειδικός Αντιτρομοκρατικός Ουλαμός.

Ετοιμοπόλεμο το Κίνημα Ανεξάρτητων Ελεύθερων Πολιτών

Έτοιμο για δράση και απαίτηση των δικαιώμάτων τους είναι το Κίνημα Ανεξάρτητων Ελεύθερων Πολιτών το οποίο παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα.

Ανακόνωση του Κινήματος αναφέρει ότι : "Άρχισε η πορεία προς την πλήρη πτώχευση και υποδούλωση του τόπου. Οι κυβερνήσεις μας από το '60 μέχρι το 2008 έκτισαν μια διεφθαρμένη κοινωνία δημιουργώντας μια πάμπλουτη νομενκλατούρα, η κυβέρνηση Χριστόφια ακολούθως τράβηξε τον "Ττάππο" του νιπτήρα ξεχειλίζοντας τον τόπο από τις βρωμιές του κομματικό-πολιτικού βόθρου και ο κύριος Αναστασιάδης τελειώνει το θέατρο του παραλόγου επισημοποιώντας τη πτώχευση του κράτους και την υποθήκευση των επερχόμενων και ήδη καταχρεωμένων γενεών. Ας όψεται το DNA του δουλοπρεπή Κυπριακού λαού το οποίο οφείλουμε να αποβάλουμε άμεσα. Ποιόν περιμένουμε να αντιδράσει σε αυτή την εσχάτη προδοσία? Το Κίνημα Ανεξάρτητων Ελεύθερων Πολιτών καλεί σύσσωμο τον Κυπριακό λαό σε μαζική εξέγερση. Ζητούμε εδώ και τώρα Δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο Λαός για την τύχη του".

Είμαστε αποφασισμένοι με ότι αυτό συνεπάγεται δηλώνει το Κίνημα και επιφυλάσσεται για τις δράσεις του ανά πάσα στιγμή ενώ όπως αναφέρει γίνεται προσπάθεια αποπροσανατολισμού των πολιτών.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr