ΕΛΛΑΔΑ

«Παγώνουν» οι πληρωμές στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου

Δημοσίευση 22 Απριλίου 2013, 19:06 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Παγώνουν» οι πληρωμές στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου
Facebook Twitter Whatsapp
Πρόταση για αναστολή εφαρμογής εγκυκλίου του υπουργείου Περιβάλλοντος, που αφορά «πάγωμα» επιχορηγήσεων στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου, ψήφισε ομόφωνα, κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.
Πρόταση για αναστολή εφαρμογής εγκυκλίου του υπουργείου Περιβάλλοντος, που αφορά «πάγωμα» επιχορηγήσεων στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου, ψήφισε ομόφωνα, κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. Το θέμα έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης ο περιφερειακός σύμβουλος, Κώστας Τσιριγώτης, ο οποίος συμμετέχει στο ΔΣ του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου, Δρόσσος Κουτσούμπας, έστειλε έγγραφο στον αντιπεριφερειάρχη Διονύση Μυλωνά και του ζήτησε να παρέμβει, ώστε να υπάρξει παράταση εφαρμογής της εγκυκλίου του υπουργείου. Μάλιστα, ο κ. Κουτσούμπας σημειώνει πως θα προκύψουν σοβαρότατα ζητήματα στην εύρυθμη λειτουργία του φορέα της Ζακύνθου, όπως αδυναμία πληρωμής των φυλάκων στις παραλίες της caretta-caretta.