ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική στη Λάρισα

Δημοσίευση 21 Ιουλίου 2013, 21:01 / Ανανεώθηκε 21 Ιουλίου 2013, 14:12
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική στη Λάρισα
Facebook Twitter Whatsapp

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από αύριο στις 10 το πρωί έως και την 25η Ιουλίου, στις 5 το απόγευμα, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – ασφαλτοτάπητα σε παράδρομο της ΠΑΘΕ, γνωστοποιεί με σημερινή της ανακοίνωση η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από αύριο Δευτέρα στις 10 το πρωί έως και την 25η Ιουλίου, στις 5 το απόγευμα, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης ασφαλτοτάπητα σε παράδρομο της ΠΑΘΕ, γνωστοποιεί με σημερινή της ανακοίνωση η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Βάσει της ανακοίνωσης για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών μικτού βάρους άνω των (3,5) τόνων και τουριστικών λεωφορείων στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού 9 (Δυτικός παραπλεύρως της Π.Α.Θ.Ε.), από τη διασταύρωση Πυργετού, μέχρι την Κάτω Αιγάνη (Δήμος Πυργετού) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο των Ι.Χ.Ε. και φορτηγών μικτού βάρους μέχρι (3,5) τόνους με εναλλάξ διακοπή - εκτροπή των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των φορτηγών μικτού βάρους άνω των (3,5) τόνων και των τουριστικών λεωφορείων θα διεξάγεται ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

Η κυκλοφορία θα γίνεται με εκτροπή στην ΠΑΘΕ από τη διασταύρωση Πυργετού.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

Η κυκλοφορία θα γίνεται με εκτροπή στην ΠΑΘΕ από τη διασταύρωση Αιγάνης.

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες θα εκτελούνται τη Δευτέρα από 10.00 ώρα έως 19.00 ώρα την Τρίτη και την Τετάρτη από 07.00 ώρα έως 19.00 ώρα και την Πέμπτη από 07.00 ώρα έως 17.00 ώρα, ενώ κατά τις νυχτερινές ώρες ο ανωτέρω παράπλευρος θα δίνεται στην κυκλοφορία για όλα τα οχήματα.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr