ΕΛΛΑΔΑ

Άρπαξαν από ηλικιωμένο 1500 ευρώ

Δημοσίευση 21 Ιουλίου 2013, 20:53 / Ανανεώθηκε 21 Ιουλίου 2013, 20:53
Άρπαξαν από ηλικιωμένο 1500 ευρώ
Facebook Twitter Whatsapp

Η παρέα των ρομά, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας, πλησίασε τον παππού χθες το πρωί την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στον Επτάλοφο Φωκίδας.
 

Η παρέα των ρομά, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας, πλησίασε τον παππού χθες το πρωί την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στον Επτάλοφο Φωκίδας.

Ο άνδρας έμεινε στο αμάξι και οι τρεις γυναίκες, ηλικίας 34, 23 και 18 ετών αντίστοιχα την "έπεσαν" στον παππού. 

Αρχικά του ζήτησαν τσιγάρο και στη συνέχεια του έκαναν διάφορες ανήθικες προτάσεις, προσπαθώντας να έρθουν όλο και πιο κοντά.

Ο ηλικιωμένος που κατάλαβε τις προθέσεις τους προσπάθησε να τις κρατήσει σε απόσταση, ωστόσο οι τρεις αθίγγανες ήταν αποφασισμένες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να του πάρουν τα χρήματα.

Την στιγμή που ο 80χρονος άρχισε να φωνάζει οι δυο από αυτές τον ακινητοποίησαν κρατώντας του τα χέρια και η τρίτη έψαξε τις τσέπες. Την ίδια ώρα οι γείτονες που άκουσαν τον ηλικιωμένο να φωνάζει έτρεξαν να βοηθήσουν.

Οι γείτονες κατάφεραν να εγκλωβίσουν τις τρεις αθίγγανες και να τηλεφωνήσουν στην αστυνομία η οποία ήρθε και τις συνέλαβε. Ωστόσο η μια από αυτές πρόλαβε να δώσει τα 1500 ευρώ στον άνδρα που ήταν στο αυτοκίνητο, ο οποίος εξαφανίστηκε μαζί με τα χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η "παρέα" των ρομά είναι από την Βοιωτία και εκεί επικεντρώνονται τώρα οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του. Ταυτόχρονα οι αστυνομικοί του Α.Τ. Γραβιάς ψάχνουν να βρουν εάν εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών και ληστειών οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν και οι οποίες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Άμφισσας.

Πηγή: lamiareport.gr

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr