ΕΛΛΑΔΑ

Αντίθετοι οι έμποροι της Κρήτης με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

Δημοσίευση 22 Ιουλίου 2013, 19:39 / Ανανεώθηκε 22 Ιουλίου 2013, 19:39
Αντίθετοι οι έμποροι της Κρήτης με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές
Facebook Twitter Whatsapp

Την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, εξέφρασε σήμερα στον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη το προεδρείο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης.

Την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, εξέφρασε σήμερα στον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη το προεδρείο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης. Στη συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας υποστήριξαν ότι το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, που ψηφίζεται σε δύο μέρες, θα αποτελέσει ταφόπλακα για το λιανικό εμπόριο.

«Ζητούμε από την κυβέρνηση την ανάκληση του νομοσχεδίου, το οποίο θα πλήξει βάναυσα το λιανικό εμπόριο και τους μόνους που θα ωφελήσει θα είναι οι πολυεθνικές και τα μεγάλα καταστήματα», δήλωσαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Πολιουδάκης και Μανώλης Κουμαντάκης, και ζήτησαν τη συμπαράσταση της περιφέρειας.

Από την πλευρά του, ο κ. Αρναουτάκης δήλωσε ότι η περιφέρεια θα περιμένει την εξέλιξη του νομοσχεδίου, επισημαίνοντας, ότι «εμείς ακούμε τη φωνή των εμπόρων της Κρήτης».

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr