ΕΛΛΑΔΑ

H γυναίκα που εξαπάτησε αγοραστές οικοπέδων (φωτό)

Δημοσίευση 23 Ιουλίου 2013, 15:42 / Ανανεώθηκε 23 Ιουλίου 2013, 18:03
H γυναίκα που εξαπάτησε αγοραστές οικοπέδων (φωτό)
Facebook Twitter Whatsapp

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφία άγνωστης γυναίκας, η οποία, όπως προκύπτειτον Απρίλιο του 2009, συμμετέχοντας σε δομημένη και με διαρκή δράση εγκληματική ομάδα, κατάφερε να εξαπατήσει αγοραστές και να τους πουλήσει οικόπεδο στην περιοχή της Βούλας Αττικής, έναντι υψηλού χρηματικού ποσού, παρουσιαζόμενη ψευδώς ως ιδιοκτήτρια του οικοπέδου και με δελτίο ταυτότητας (προϊόν υφαρπαγής) με τα στοιχεία της πραγματικής κατόχου του ακινήτου.

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφία άγνωστης γυναίκας, η οποία, όπως προκύπτει τον Απρίλιο του 2009 κατάφερε να εξαπατήσει αγοραστές και να τους πουλήσει οικόπεδο στην περιοχή της Βούλας Αττικής, έναντι υψηλού χρηματικού ποσού, παρουσιαζόμενη ψευδώς ως ιδιοκτήτρια του οικοπέδου και με κλεμμένο δελτίο ταυτότητας και με τα στοιχεία της πραγματικής κατόχου του ακινήτου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «Η δημοσιοποίηση αυτή, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με την ανωτέρω Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη γυναίκα που απεικονίζεται στην παραπάνω φωτογραφία, να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 210-6476183 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις