ΕΛΛΑΔΑ

«Λαχτάρα» για τον αρχηγό ΓΕΣ - Προσγειώθηκε αναγκαστικά το ελικόπτερό του

Δημοσίευση 25 Ιουλίου 2013, 20:53 / Ανανεώθηκε 25 Ιουλίου 2013, 20:08
«Λαχτάρα» για τον αρχηγό ΓΕΣ - Προσγειώθηκε αναγκαστικά το ελικόπτερό του
Facebook Twitter Whatsapp

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα ελικόπτερο του Στρατού Ξηράς στο οποίο επέβαινε ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αθανάσιος Τσέλιος πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα ελικόπτερο, τύπου UH-1H του Στρατού Ξηράς στο οποίο επέβαινε ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αθανάσιος Τσέλιος πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιτελείου ο αρχηγός ΓΕΣ  επισκέπτονταν μονάδες της περιοχής ευθύνης της 1ης Στρατιάς που έχει έδρα στη Λάρισα.

Στις 18:00 το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος μόλις απογειώθηκε το ελικοδρόμιο του στρατοπέδου στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, παρουσίασε μερική απώλεια ισχύος κινητήρα.

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου  προχώρησε προληπτικά σε άμεση αναγκαστική προσγείωση, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, εντός του Στρατοπέδου. Λόγω της στενότητας του χώρου κατά την προσγείωση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δυο σταθμευμένα Ι.Χ. οχήματα από το ουραίο τμήμα του ελικοπτέρου. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε καμία σωματική βλάβη στους επιβαίνοντες και δεν υπέστη καμία ζημιά το πτητικό μέσο.

Γ. Κοκ.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr