ΕΛΛΑΔΑ

Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νάξο

Δημοσίευση 26 Ιουλίου 2013, 22:01 / Ανανεώθηκε 26 Ιουλίου 2013, 20:51
Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νάξο
Facebook Twitter Whatsapp

Από σήμερα Παρασκευή τίθενται σε εφαρμογή οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Νάξου.

Από σήμερα Παρασκευή τίθενται σε εφαρμογή οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Νάξου.

Οι νέες ρυθμίσεις αφορούν μονοδρομήσεις, αλλά και κλείσιμο από τις 8 το βράδυ, του ρεύματος καθόδου στην οδό Παπαβασιλείου από το ύψος του στενού που οδηγεί στην Πλατεία Πρωτοδικείου (Μελανίτη). 

Δείτε αναλυτικά τις ρυθμίσεις:

1. Μονοδρόμηση τμήματος της οδού Αν. Παπανδρέου μεταξύ της συμβολής της με την οδό Μ. Μαρκοπολίτη (Εθνική Τράπεζα) και την οδό Παπαρηγοπούλου, με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο (κάθοδος - έξοδος).

2. Μονοδρόμηση της οδού που ξεκινάει από την οδό Παπαρηγοπούλου και καταλήγει στην Αν. Παπανδρέου (περίπτερο) με κατεύθυνση προς το περίπτερο (άνοδος).

3. Μονοδρόμηση της οδού Παπαρηγοπούλου με κατεύθυνση από το Θερινό Σινεμά προς την Πλ. Πρωτοδικείου (άνοδος).

4. Μονοδρόμηση της οδού που ξεκινάει από το Μικρό Περιφερειακό (Korali Garden Hotel) και καταλήγει στον κόμβο Κ15 στην οδό Αν. Παπανδρέου με κατεύθυνση προς την Αν. Παπανδρέου (παιδότοπος Dolce).

5. Μονοδρόμηση της οδού Αριστείδη Πρωτοπαπαδάκη που ξεκινάει από Πλ. Πρωτοδικείου έως την παραλία του Αγ. Γεωργίου (κάθοδος). 

6. Μονοδρόμηση τμήματος οδού Αγ. Αρσενίου από το Α.Τ. Νάξου έως το ξενοδοχείο Σπύρος προς το ξενοδοχείο Porto Naxos.  

7. Η οδός Παπαβασιλείου από τις 8:00μ.μ. έως τις 6:00π.μ, θα λειτουργεί μόνο ως άνοδος, από την Τράπεζα Πειραιώς έως τη συμβολή με την οδό που οδηγεί στην Πλ. Πρωτοδικείου. Η οδός Κύπρου, έμπροσθεν του καταστήματος Escoba, μονοδρομείται και λειτουργεί μόνο ως έξοδος από τα parking του Δημαρχείου προς την Παπαβασιλείου και την παραλία. 

8. Μονοδρόμηση όλων των στενών στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Παπαρηγοπούλου – Παπαβασιλείου – Αγ. Γεωργίου – Αγ. Αρσενίου. Εφιστούμε την προσοχή των οδηγών στην νέα σήμανση, ιδιαίτερα στην περιοχή αυτή που αλλάζει η κατεύθυνση των περισσότερων οδών. 

Ο χάρτης με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

«Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες της οδού, οδηγοί και πεζοί, να συμμορφωθούν με τη νέα σήμανση και να επιδείξουν την απαιτούμενη κατανόηση διότι οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποσκοπούν στην καλύτερη ρύθμιση της κυκλοφορίας και κατ’ επέκταση στην αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας στις συμβολές των οδών μέσω της μείωσης του αριθμού των εχθρικών ρευμάτων της κυκλοφορίας», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης.

Πηγή: naxosnews.gr

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr