ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήματα πολιτισμού έπειτα από... τρακάρισμα

Δημοσίευση 29 Ιουλίου 2013, 03:01 / Ανανεώθηκε 28 Ιουλίου 2013, 16:41
Μαθήματα πολιτισμού έπειτα από... τρακάρισμα
Facebook Twitter Whatsapp

Μάθημα πολιτισμού παρέδωσαν δύο οδηγοί όταν την Δευτέρα το πρωί τράκαραν με τα αυτοκίνητά τους στην οδό Αγίου Ανδρέου, στο ύψος της Τριών Συμμάχων.

Μάθημα πολιτισμού παρέδωσαν δύο οδηγοί όταν την Δευτέρα το πρωί τράκαραν με τα αυτοκίνητά τους στην οδό Αγίου Ανδρέου, στο ύψος της Τριών Συμμάχων, στην  Πάτρα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις εννέα το πρωί. Τα δύο οχήματα (μπροστά ένα ΚΑΙ jeep και πίσω ένα Toyota Aventis) κινούνταν πολύ αργά λόγω πολύ αυξημένης κίνησης εκείνη την ώρα. Το ΚΙΑ σταματά στο μποτιλιάρισμα αλλά ο πίσω οδηγός μάλλον δεν είχε το νου του (επέβαιναν στο ΙΧ του σύζυγος, πεθερά και κόρη και συζητούσαν) και «καρφώνεται στο τζιπ.

Μετά κάνει λίγο πίσω, πέφτει μόνο ο δικός του προφυλακτήρας. Κατεβαίνουν και οι δύο οδηγοί, ο πρώτος διαπιστώνει ότι δεν έχει πάθει τίποτα και καθησυχάζει τον άλλον λέγοντάς του: «Εντάξει δεν έγινε και τίποτα. Φεύγω, καλημέρα».

Ο δεύτερος οδηγός, χωρίς καθυστερήσεις πήρε στον ώμο τον προφυλακτήρα του, τον στρίμωξε στο αυτοκίνητο και έφυγε κι αυτός σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πολιτισμένη συμπεριφορά τους, που στη χώρα μας αποτελεί ζητούμενο, ακόμα αποτελεί αντικείμενο συζητήσεων μεταξύ καταστηματαρχών της περιοχής...

Πηγή: dete.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις