ΕΛΛΑΔΑ

Φόβοι ότι ο Κούπα πέρασε στην Αλβανία - Στο Κερασοχώρι το καταφύγιό του

Δημοσίευση 30 Ιουλίου 2013, 13:00 / Ανανεώθηκε 30 Ιουλίου 2013, 18:49
Φόβοι ότι ο Κούπα πέρασε στην Αλβανία - Στο Κερασοχώρι το καταφύγιό του
Facebook Twitter Whatsapp

Στο Κερασοχώρι (πρώην Φατήρι) Θεσπρωτίας, δίπλα από τον Παλαμπά, βρίσκεται τελικά το σπίτι που διέρρηξε ο Ιλίρ Κούπα και το οποίο όπως όλα δείχνουν ήταν το τελευταίο του καταφύγιο λίγο πριν περάσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα, σύμφωνα με το epirusgate. Μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν ανοιγμένες κονσέρβες αλλά και αρκετά αποτυπώματα.

Στο Κερασοχώρι (πρώην Φατήρι) Θεσπρωτίας, δίπλα από τον Παλαμπά, βρίσκεται τελικά το σπίτι που διέρρηξε ο Ιλίρ Κούπα και το οποίο όπως όλα δείχνουν ήταν το τελευταίο του καταφύγιο λίγο πριν περάσει, όπως εκτιμάται, τα ελληνοαλβανικά σύνορα, σύμφωνα με το epirusgate. Μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν ανοιγμένες κονσέρβες αλλά και αρκετά αποτυπώματα.

Mετά τις νέες εξελίξεις, όπου σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαρρηγμένο σπίτι στο Κερασοχώρι Φιλιατών (500 μέτρα από τα σύνορα), ανήκουν στον καταζητούμενο δραπέτη Ιλίρ Κούπα ακόμα και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για φιάσκο.

Είναι η δεύτερη φορά στη Θεσπρωτία που χάνονται τα ίχνη του δραπέτη Ιλίρ Κούπα, έπειτα από μπλόκο της αστυνομίας.

Τα σενάρια για διαφυγή του δραπέτη στην Αλβανία «φουντώνουν» ενώ εκατοντάδες αστυνομικοί συνεχίζουν να... χτενίζουν απ' άκρη σ' άκρη κάθε σπιθαμή της Θεσπρωτίας. Είναι δεδομένο πλέον για την ΕΛ.ΑΣ. ότι ο Ιλίρ Κούπα, βρισκόταν πολύ κοντά στα σύνορα, ωστόσο δεν γνωρίζουν αν πέρασε στην πατρίδα του. Το ζήτημα πλέον είναι αν και πως κατάφερε να ξεφύγει από την αστυνομία.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr