ΕΛΛΑΔΑ

ΔΟΕ: Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι να αντιμετωπιστούν σωστά τα προβλήματα

Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου 2013, 12:13 / Ανανεώθηκε 24 Σεπτεμβρίου 2013, 12:13
ΔΟΕ: Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι να αντιμετωπιστούν σωστά τα προβλήματα
Facebook Twitter Whatsapp

Την αποφασιστικότητα των δασκάλων να συνεχίσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις έως ότου η κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας αποφασίσουν να αντιμετωπίσουν σοβαρά τα ζητήματα της εκπαίδευσης εξέφρασε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Χαράλαμπος Κόκκινος.

Την αποφασιστικότητα των δασκάλων να συνεχίσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις έως ότου η κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας αποφασίσουν να αντιμετωπίσουν σοβαρά τα ζητήματα της εκπαίδευσης εξέφρασε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Χαράλαμπος Κόκκινος.

Μιλώντας στο Real Fm, ο κ.Κόκκινος υποστήριξε ότι «είχαμε, έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε απεργιακές κινητοποιήσεις, αν το υπουργείο δεν δει σοβαρά τα ζητήματα της εκπαίδευσης».

«Χθες ζητήσαμε συνάντηση, δεν έγινε συνάντηση με την πολιτική ηγεσία. Εμείς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα, τα είχαμε επισημάνει από τον Αύγουστο όταν συγκροτήσαμε το συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας, καταθέσαμε προτάσεις, προσήλθαμε στο διάλογο, αλλά δυστυχώς, παρά τις διαβεβαιώσεις που έχουμε πάρει, βλέπουμε ότι η πολιτική ηγεσία δεν μπορεί να λύσει τα αυτονόητα» σχολίασε ο κ.Κόκκινος.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr