ΕΛΛΑΔΑ

Μπέζας: Χωρίς αιφνιδιασμούς οι αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ

Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου 2013, 15:21 / Ανανεώθηκε 26 Σεπτεμβρίου 2013, 15:21
Μπέζας: Χωρίς αιφνιδιασμούς οι αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ
Facebook Twitter Whatsapp

Όποιες αλλαγές υπάρξουν στον ΕΟΠΥΥ θα γίνουν χωρίς αιφνιδιασμούς και αξιοποιώντας τις μελέτες που έχουν γίνει με τους εμπλεκόμενους φορείς και τους εργαζόμενους, δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας, Αντώνης Μπέζας, σε συνάντησή του με το προεδρείου του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαστηριακών Υπαλλήλων ΕΟΠΥΥ.

Όποιες αλλαγές υπάρξουν στον ΕΟΠΥΥ θα γίνουν χωρίς αιφνιδιασμούς και αξιοποιώντας τις μελέτες που έχουν γίνει με τους εμπλεκόμενους φορείς και τους εργαζόμενους, δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας, Αντώνης Μπέζας, σε συνάντησή του με το προεδρείου του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαστηριακών Υπαλλήλων ΕΟΠΥΥ.

Ο κ. Μπέζας επεσήμανε ότι δεν δικαιολογείται καμία ανησυχία, γιατί στόχος του υπουργείου είναι μία ισχυρή, δημόσια και δωρεάν πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, ενώ όσον αφορά στην λειτουργία των εργαστηρίων του ΕΟΠΥΥ δήλωσε ότι στο επικείμενο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου θα προβλεφθεί σχετική διάταξη για να καταστεί δυνατή η προμήθεια αντιδραστηρίων.

Ο υφυπουργός Υγείας συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Αναστάσιο Κονδύλο, τον γραμματέα κ. Ζαφείρη Δημητρούλη και το μέλος Αχιλλέα Γαβρά.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr