ΕΛΛΑΔΑ

«Έφυγε» ο πρώην δήμαρχος Ανδραβίδας

Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου 2013, 12:15 / Ανανεώθηκε 12 Οκτωβρίου 2013, 12:15
«Έφυγε» ο πρώην δήμαρχος Ανδραβίδας
Facebook Twitter Whatsapp

Τη μάχη με το θάνατο έχασε χθες ο πρώην δήμαρχος Ανδραβίδας Δημήτρης Καγκελάρης που πέθανε ύστερα από άνισο αγώνα με την επάρατο νόσο.

Τη μάχη με το θάνατο έχασε χθες ο πρώην δήμαρχος Ανδραβίδας Δημήτρης Καγκελάρης που πέθανε ύστερα από άνισο αγώνα με την επάρατο νόσο, σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία της Ανδραβίδας όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, λόγω της αυτοδιοικητικής αλλά και της επιχειρηματικής του δράσης. 

Όπως μεταδίδει το ilialive.gr, ο Δημήτρης Καγκελάρης υπήρξε δήμαρχος της Ανδραβίδας για δύο τετραετίες, από το 1998 έως το 2006, ήταν από τους πρώτους «πράσινους» δημάρχους  του «Καποδίστρια» που είχε εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ και που  βίωσε την πρώτη μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ακούραστος εργάτης της αυτοδιοίκησης, άνθρωπος σοβαρός και ειλικρινής με ξεκάθαρο λόγο, δεν χάϊδευε αυτιά για να ανέλθει, έκανε μια μεγάλη προσπάθεια για να οδηγήσει το δήμο του στο δρόμο της ανάπτυξης, στη νέα εποχή που επέβαλλε η διοικητική μεταρρύθμιση.

Μεγάλη ήταν η συμβολή του και στην εδραίωση του θεσμού της Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας που στην πορεία των χρόνων εξελίχθηκε σε θεσμό πανελλαδικής εμβέλειας. Να σημειώσουμε βεβαίως ότι ο εκλιπών ήταν ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας, τυροκόμος στο επάγγελμα.     

Η κηδεία του Δημήτρη Καγκελάρη έγινε σήμερα στον Άγιο Κωνσταντίνο Ανδραβίδας στις 11 το πρωί.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr