ΕΛΛΑΔΑ

Προβλήματα στην Ξάνθη από τη βροχή (Βίντεο)

Δημοσίευση 4 Μαρτίου 2014, 10:57 / Ανανεώθηκε 4 Μαρτίου 2014, 10:57
Facebook Twitter Whatsapp

Μικρής έκτασης προβλήματα προκάλεσε στην πόλη της Ξάνθης η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή από το πρωί της Κυριακής της αποκριάς. 

 

Μικρής έκτασης προβλήματα προκάλεσε στην πόλη της Ξάνθης η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή από το πρωί της Κυριακής της αποκριάς. 
 
Η αδιάκοπη βροχόπτωση, ισχνή αλλά κατά διαστήματα έντονη, ήταν αρκετή για να εμφανιστούν τα πρώτα μικροπροβλήματα το πρωί της Τρίτης, αμέσως μετά το τριήμερο του καρναβαλιού. 
 
Το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας σημειώθηκε μια πτώση δένδρου επί της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Πόρτο Λάγος, ακριβώς μπροστά από τα δημοτικά κοιμητήρια. Ένα μεγάλο κλαδί έκλεισε ένα τμήμα του δρόμου ενώ κλήθηκε τόσο η Αστυνομία για την τοποθέτηση της προβλεπόμενης σήμανσης ώστε να ενημερώνονται έγκαιρα οι διερχόμενοι οδηγοί για το εμπόδιο, αλλά και η Πυροσβεστική για την απομάκρυνσή του. 
 
Μια νέα πελώρια λακούβα έκανε την εμφάνισή της επί της οδού Μιχ. Καραολή στο ύψος της Πλατείας Μπαλτατζή. Στο σημείο τοποθετήθηκε προειδοποιητική πινακίδα για τα διερχόμενα οχήματα. 
 
Εκτός λειτουργίας έβγαλε η κακοκαιρία για ακόμη μια φορά φωτεινούς σηματοδότες στην πόλη της Ξάνθης. Στα ήδη υπάρχοντα και γνωστά προβλήματα ήρθε να προστεθεί η βλάβη στα φανάρια επί της διασταύρωσης των οδών Τσιμισκή και Μιχ. Καραολή.
Πηγή: thrakitoday.com