ΕΛΛΑΔΑ

Απαγόρευση συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας

Δημοσίευση 5 Μαρτίου 2014, 19:30 / Ανανεώθηκε 5 Μαρτίου 2014, 19:30
Απαγόρευση συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας
Facebook Twitter Whatsapp

Με αφορμή την επίσκεψη του Γερμανού Προέδρου Γιοακίμ Γκάουκ στην Αθήνα, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής εξέδωσε απόφαση απαγόρευσης των συναθροίσεων.

Με αφορμή την επίσκεψη του Γερμανού Προέδρου Γιοακίμ Γκάουκ στην Αθήνα, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής εξέδωσε απόφαση απαγόρευσης των συναθροίσεων σε περιοχές του κέντρου.

Ο περιορισμός ισχύει από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση

Δεν επιτρέπεται, λόγω της επίσημης επίσκεψης στη Χώρα μας του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής, κατά το χρονικό διάστημα από 08:00 ώρα της Πέμπτης 6 Μαρτίου 2014 έως και την 19:00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Σταδίου (από τη συμβολή της με την οδό Ομήρου) – Ομήρου – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Κανάρη – Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου) – Καψάλη – δεξιά Ηροδότου – αριστερά Υψηλάντου – δεξιά Γενναδίου – Πλατεία Μεγάλης του Γένους Σχολής – Β. Κωνσταντίνου – Β. Όλγας – Β. Αμαλίας – αριστερά Φιλελλήνων – αριστερά Μητροπόλεως – δεξιά Βουλής – δεξιά Κολοκοτρώνη – αριστερά Σταδίου (μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ομήρου).