ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος ο Θανάσης Λάλας για την οφειλή 110.000 ευρώ

Δημοσίευση 7 Μαρτίου 2014, 12:06 / Ανανεώθηκε 7 Μαρτίου 2014, 18:39
Ελεύθερος ο Θανάσης Λάλας για την οφειλή 110.000 ευρώ
Facebook Twitter Whatsapp

Στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος βρέθηκε ο δημοσιογράφος και εκδότης, Θανάσης Λάλας, για οφειλή ύψους 110.000 ευρώ που εκρεμμεί σε ιδιώτη

Ρεπορτάζ: Αναστασία Γαλάνη

Στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος βρέθηκε ο δημοσιογράφος και εκδότης, Θανάσης Λάλας, για οφειλή ύψους 110.000 ευρώ που εκρεμμεί σε ιδιώτη. Ο δικαστικός επιμελητής παρέδωσε σήμερα το μεσημέρι απόφαση πολιτικού δικαστηρίου έπειτα από αγωγή ιδιώτη στον κ. Λάλα και ζήτησε την αποπληρωμή του εν λόγω ποσού.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος δήλωσε αρχικά αδυναμία καταβολής του ποσού και τον κράτησαν στο τμήμα υπό καθεστώς προσωποκράτησης, ενώ τελικά ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι θα λύσει το ζήτημα του χρέους και αφέθηκε ελεύθερος.

Η διαδικασία που ακολουθείται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι κράτηση για λίγα εικοσιτετράωρα στο ΑΤ και στη συνέχεια κράτηση ακόμα και στη φυλακή για διάστημα δύο μηνών, αν το ποσό δεν καταβληθεί. 

Νωρίς το απόγευμα όμως ο κ. Λάλας ήρθε σε επαφή με τον ιδιώτη- συνεργάτη του από περιοδικό που εξέδιδε και συμφώνησαν για την αποπληρωμή της οφειλής σε δόσεις.