ΕΛΛΑΔΑ

«Στην πολυκατοικία μένουν μόνο οικογένειες»- «Ο πέμπτος όροφος δεν... άνοιγε ποτέ»

Δημοσίευση 18 Ιουλίου 2014, 17:31 / Ανανεώθηκε 18 Ιουλίου 2014, 18:45
«Στην πολυκατοικία μένουν μόνο οικογένειες»- «Ο πέμπτος όροφος δεν... άνοιγε ποτέ»
Facebook Twitter Whatsapp

Ως μια πολύ ήσυχη γειτονιά, όπου νοικιάζουν διαμερισμάτα κυρίως οικογένειες, περιγράφουν την περιοχή που αποτέλεσε και το κρυσφήγετο του Νίκου Μαζιώτη στο Μαρούσι στην οδό Υψηλάντου 27, κάτοικοι στο newpost.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου -Αναστασία Γαλάνη

Ως μια πολύ ήσυχη γειτονιά, όπου νοικιάζουν διαμερισμάτα κυρίως οικογένειες, περιγράφουν την περιοχή που αποτέλεσε και το κρυσφήγετο του Νίκου Μαζιώτη στο Μαρούσι στην οδό Υψηλάντου 27, κάτοικοι στο newpost.

Η πολυκατοικία στην οποία βρίσκεται το σπίτι που η σύντροφος του Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα κατάφερε με πλαστά στοιχεία και νοίκιασε τον πέμπτο όροφο, είναι αρκετά καινούργια και μάλιστα θεωρείται από τα «ακριβά» οικήματα. 

«Στην οδό Υψηλάντου 27 μένουν μόνο οικογένειες. Πρόκειται για μια πολύ... ήσυχη πολυκατοικία και ήρεμη γειτονιά. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια (σ.σ. διάστημα που νοίκιαζαν στον πέμπτο όροφο Μαζιώτης- Ρούπα) δεν έχει σημειωθεί καμία απόπειρα ληστείας ούτε διάρρηξη στην περιοχή και ειδικά στην πολυκατοικία» εξηγεί στο newpost, γείτονας του καταζητούμενου ζευγαριού.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με μαρτυρία διανομέα που εργάζεται σε κατάστημα στην οδό Ειρήνης, «κάνουμε πολλές παραδόσεις στην πολυκατοικία της Υψηλάντου 27, είναι γεμάτη οικογένειες. Ωστόσο, ποτέ δεν έγινε παραγγελία από το διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου».