ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον Μαζιώτη

Δημοσίευση 18 Ιουλίου 2014, 18:56 / Ανανεώθηκε 18 Ιουλίου 2014, 18:53
Αυτοί είναι οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον Μαζιώτη
Facebook Twitter Whatsapp

Τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού και τις ευχαριστίες ολόκληρης της κυβέρνησης μετέφερε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, στους αστυνομικούς της ομάδα ΔΙ.ΑΣ., που συνέλαβαν τον Νίκο Μαζιώτη την Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού και τις ευχαριστίες ολόκληρης της κυβέρνησης μετέφερε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του ΠολίτηΒασίλης Κικίλιας, στους αστυνομικούς της ομάδα ΔΙ.ΑΣ., που συνέλαβαν τον Νίκο Μαζιώτη την Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας.

Ο υπουργός συναντήθηκε με τους αστυνομικούς νωρίς σήμερα το απόγευμα παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη και τους συνεχάρη για την «ηρωική», όπως την χαρακτήρισε, πράξη τους, αλλά και για τον επαγγελματισμό και την επιχειρησιακή ετοιμότητα της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στον έλληνα αστυνομικό. Το έργο που επιτελείται από τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αξιόλογο και γίνεται αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Απόδειξη η μεγάλη επιτυχία με τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη. Εκφράζω την προσωπική μου εκτίμηση, τη βαθειά ευγνωμοσύνη μου στο πρόσωπο των Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και μέσω αυτών, στο πρόσωπο όλων των Αστυνομικών. Είναι πραγματικά αξιέπαινοι» δήλωσε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.