ΕΛΛΑΔΑ

Απήγαγε και ξυλοκόπησε άγρια τρανσέξουαλ

Δημοσίευση 19 Ιουλίου 2014, 01:01 / Ανανεώθηκε 18 Ιουλίου 2014, 20:16
Απήγαγε και ξυλοκόπησε άγρια τρανσέξουαλ
Facebook Twitter Whatsapp

Θύμα ενός μαινόμενου άνδρα έπεσε τρανσέξουαλ γυναίκα στη Θεσσαλονίκη.

Θύμα ενός μαινόμενου άνδρα έπεσε τρανσέξουαλ γυναίκα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, ο άγνωστος άνδρας σταμάτησε με το αυτοκίνητό του την γυναίκα την ώρα που εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της.

Της ζήτησε να μπει στο αυτοκίνητο κι όταν εκείνη αρνήθηκε την «βούτηξε» από το λαιμό γρονθοκοπώντας την και εξαναγκάζοντάς την να μπει στο όχημα.

Όπως αναφέρει η καταγγελία:

«την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, την κατέβασε απ’ το όχημα και την μετέφερε σε ένα τοιχίο ύψους ενός μέτρου περίπου και άρχισε να την χτυπάει και να την σέρνει πάνω σε αυτό με αποτέλεσμα να της προκαλέσει εκδορές στην κοιλιακή χώρα, στα πλευρά και στο δεξί της χέρι και αφού την ξανάπιασε απ’ το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και την μύτη για να μην μπορεί να φωνάξει για βοήθεια αλλά και να μην μπορεί να αναπνεύσει. Της απέσπασε το χρηματικό ποσό των τριάντα ευρώ, που είχε η τρανς γυναίκα στην τσάντα της, μπήκε στο όχημα του και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο, αφήνοντας την αιμόφυρτη στο χώμα σε άθλια κατάσταση».

Το θύμα πρόλαβε συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και αργότερα κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας της Πλατείας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη, μετά από άμεση αναζήτηση της αστυνομίας.