ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη Γερμανία

Δημοσίευση 19 Ιουλίου 2014, 14:42 / Ανανεώθηκε 19 Ιουλίου 2014, 15:21
Θεσσαλονίκη: Διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη Γερμανία
Facebook Twitter Whatsapp

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων και στην εξακρίβωση της δράσης μελών ομάδας που διακινούσε ποσότητες κάνναβης από την Ελλάδα στη Γερμανία, προχώρησε η ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας Δράμας, μετά από πολύμηνες έρευνες.

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων και στην εξακρίβωση της δράσης μελών ομάδας που διακινούσε ποσότητες κάνναβης από την Ελλάδα προχώρησε η ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Πρόκειται για πέντε αλλοδαπούς, ηλικίας 22, 28, 37, 38 και 39 ετών, καθώς και για ένα ακόμη άτομο, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. Οι πέντε δράστες απέκρυπταν τα ναρκωτικά μέσα σε οικοσκευές, τις οποίες έστελναν στη Γερμανία με διάφορες μεταφορικές εταιρείες, ενώ ο άγνωστος άνδρας παραλάμβανε τις ποσότητες ναρκωτικών στη Γερμανία.

 Όπως προέκυψε από τις έρευνες, η ομάδα δρούσε από το Σεπτέμβριο του 2012 έως και τον Ιούνιο του 2013.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.