ΕΛΛΑΔΑ

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Πόλας Ρούπα - Πιθανό να χρησιμοποιεί το ΙΧ του Μαζιώτη

Δημοσίευση 22 Ιουλίου 2014, 18:18 / Ανανεώθηκε 22 Ιουλίου 2014, 23:36
Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Πόλας Ρούπα - Πιθανό να χρησιμοποιεί το ΙΧ του Μαζιώτη
Facebook Twitter Whatsapp

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία φωτογραφίες της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία φωτογραφίες της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας της Ρούπα Παναγιώτας του Βίκτωρα και της Ειρήνης, γεν. 03-04-1969 στη Καλαμάτα Μεσσηνίας και πέντε φωτογραφίες της, από τις οποίες σε τέσσερις απεικονίζεται σε στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας, όπου εμφανώς έχει προβεί σε αλλαγή των εξωτερικών ατομικών χαρακτηριστικών (βαφή μαλλιών κ.λπ.) και η πέμπτη φωτογραφία, όπως αποτυπώθηκε και δημοσιοποιήθηκε μετά την αρχική της σύλληψη, την 10-04-2010».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με την σχετική εισαγγελική διάταξη, «αποσκοπεί αφενός μεν στο να καταστεί εφικτή η σύλληψη της ανωτέρω φυγόποινης, καταδικασθείσας για κακουργήματα και πλημμελήματα, εκ δόλου και κυρίως, για εγκλήματα επιβουλής της δημόσιας τάξης, αφετέρου δε στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων».

Η Αστυνομία αναφέρει πως η Πόλα Ρούπα ενδέχεται να κυκλοφορεί με το υπ’ αριθμ. ΥΗΤ-2959 αυτοκίνητο, μάρκας Hyndai Accent, χρώματος ασημί, το οποίο είχε αγοράσει ο πρόσφατα συλληφθείς Nίκος Μαζιώτης, με πλαστή αστυνομική ταυτότητα, υπό στοιχεία «Μιχελάκης Μιχάλης του Νικολάου και της Αρχοντίας».

Πού είναι πιθανό να βρίσκεται το αυτοκίνητo

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου επικεντρώνονται σε περιοχές της Αττικής, όπως τα Πατήσια, τον Άγιο Νικόλαο, τη Κυψέλη, τη Νέα Χαλκηδόνα, τη Νέα Ιωνία, τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας Κορινθίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει «όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».