ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Δημοσίευση 22 Ιουλίου 2014, 20:19 / Ανανεώθηκε 22 Ιουλίου 2014, 20:15
Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Facebook Twitter Whatsapp

Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι έγκυρες αιτήσεις που υποβλήθηκαν ανήλθαν σε 8.358, από τις οποίες ικανοποιήθηκαν 751 (ποσοστό 8,99%).

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, οι μετατιθέμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στις νέες τους θέσεις από τις 23 έως και τις 31 Ιουλίου. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει την 31η Αυγούστου, συνεχιζόμενης όμως της εν λόγω απόσπασης, μέχρι τη λήξη της.

Οι διευθυντές, υποδιευθυντές σχολικών μονάδων και οι προϊστάμενοι Διευθύνσεων Εκπαίδευσης αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους. 

Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία ανήκει η περιοχή μετάθεσής τους προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.

Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και των οποίων το ονοματεπώνυμο δεν περιλαμβάνεται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης.

Δείτε τους πίνακες με τα ονόματα.