ΕΛΛΑΔΑ

Ένα «καταφύγιο» για ομάδες αυτοβοήθειας

Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου 2014, 23:01 / Ανανεώθηκε 31 Οκτωβρίου 2014, 14:08
Ένα «καταφύγιο» για ομάδες αυτοβοήθειας
Facebook Twitter Whatsapp

Στέγη σε ομάδες αυτοβοήθειας θα προσφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε δημοτικό ακίνητο που βρίσκεται επί της οδού Παπαρηγοπούλου 7.

Στέγη σε ομάδες αυτοβοήθειας θα προσφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε δημοτικό ακίνητο που βρίσκεται επί της οδού Παπαρηγοπούλου 7.

Το οίκημα αναμένεται θα φιλοξενήσει τα μη κερδοσκοπικά σωματεία Ανωνύμων Ναρκομανών, Οικογενειακών Ομάδων των Ανώνυμων Αλκοολικών και Ανωνύμων Υπερφάγων.

Η παραχώρηση επιφάνειας 100 τετραγωνικών μέτρων στον πέμπτο όροφο του κτιρίου θα συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Σκοπός του σωματείου των Ανωνύμων Ναρκομανών είναι η παροχή βοήθειας και αλληλοϋποστήριξης σε άλλους ναρκομανείς, με στόχο την αποχή από ναρκωτικές ουσίες χωρίς τη χορήγηση φαρμάκων, υποκατάστατων και λοιπών ουσιών.

Το σωματείο Οικογενειακών Ομάδων των Ανώνυμων Αλκοολικών ενθαρρύνει, βοηθά και στηρίζει τις οικογένειες, τους συγγενείς και τους φίλους των αλκοολικών να κατανοήσουν καλύτερα τον αλκοολισμό και να στηρίξουν τις προσπάθειες όσων επιθυμούν να επανέλθουν σε μια κανονική ζωή.

Σκοπός του σωματείου των Ανώνυμων Υπερφάγων Ελλάδος είναι η ηθική και ψυχολογική στήριξη ατόμων που επιθυμούν να αναρρώσουν από διατροφικές διαταραχές (ψυχαναγκαστική υπερφαγία, βουλιμία, ανορεξία).

Ένα «καταφύγιο» είναι μία καλή αρχή...

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr