ΕΛΛΑΔΑ

Επιθεωρεί τα έργα αποκατάστασης των σεισμόπληκτων στην Κεφαλονιά ο Χρυσοχοΐδης

Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου 2014, 18:03 / Ανανεώθηκε 31 Οκτωβρίου 2014, 21:12
Επιθεωρεί τα έργα αποκατάστασης των σεισμόπληκτων στην Κεφαλονιά ο Χρυσοχοΐδης
Facebook Twitter Whatsapp

Την πορεία αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τους σεισμούς στην Κεφαλονιά επιθεωρεί ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. 

Την πορεία αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τους σεισμούς στην Κεφαλονιά επιθεωρεί ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή του υπουργού και του δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση, του αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα, τοπικών φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων, διαπιστώθηκε ότι έχει σημειωθεί πρόοδος στον τομέα των υποδομών, που έχει αναλάβει να κατασκευάσει το ΥΠΟΜΕΔΙ.

«Προχωράμε στην κατασκευή και νέων έργων, που έχουν να κάνουν με το οδικό δίκτυο της Παλικής, το οδικό δίκτυο και τους κοινόχρηστους χώρους στο Ληξούρι, τα μεγάλα οδικά έργα, που προχωρούν και ολοκληρώνονται σε λίγους μήνες, έτσι ώστε οι δημόσιες υποδομές του νησιού να γίνουν πολύ καλύτερες από πριν», τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός.

Σχετικά με το θέμα της αποκατάστασης των εργατικών κατοικιών στο Ληξούρι, ο κ. Χρυσοχοΐδης γνωστοποίησε ότι την επόμενη εβδομάδα θα βγει Κοινή Υπουργική Απόφαση, προκειμένου να δημοπρατηθεί, αφού προηγηθούν κάποιες διαδικασίες, η κατασκευή των εργατικών κατοικιών. «Αυτή τη φορά με πολύ καλές κατοικίες, όπου θα στεγαστούν οι άνθρωποι, που πριν από λίγο καιρό έφυγαν από τα σπίτια τους», είπε ο υπουργός και ανέφερε. Ότι είναι χαρούμενος «γιατί είναι ένα κοινωνικό ζήτημα, το οποίο αφορά ανθρώπους μιας λαϊκής, εργατικής πόλης, όπως είναι το Ληξούρι».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr